Bestuurdersbijeenkomst o.l.v. Gabriël Anthonio: Besturen met impact en bezieling

24-02-2022
Tijd: 14.00 - 21.00 uur

Zeker in deze turbulente tijden lijdt inspirerend leiderschap onder de waan van de dag. Hoe houdt u impact, van binnenuit en met bezieling? Deze bijeenkomst biedt nieuwe inzichten en inspiratie voor morgen. Er is volop gelegenheid om met de spreker en collega’s in gesprek te gaan.

Update 24/11/21: We hebben besloten deze bijeenkomst te verplaatsen naar 24 februari 2022 i.v.m. de COVID-beperkingen en de drukte die bestuurders nu ervaren rondom COVID in de eigen instellingen.

Gabriël AnthonioGabriel_Antonio_1 
Gabriël Anthonio is Bijzonder Hoogleraar Sociologie van Leiderschap, Organisaties en Duurzaamheid aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast was hij tot voor kort bestuurder in de zorg en werkt hij nu als partner voor de Galan Groep. Hij houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met leiderschap,
is een meesterverteller en specialist in waardengedreven leiderschap. Leiderschap dat niet van bovenaf of onderop stuurt, maar van binnenuit. Zodat de mensen in de organisatie vanuit verbinding samen een beweging de goede kant op maken en de afgesproken resultaten behalen. 

Zijn levenservaring, wetenschappelijke achtergrond en praktijkervaring maken hem tot een uniek en inspirerend spreker. Hij weet het verstand en het hart aan te spreken en biedt handreikingen voor de praktijk van morgen.

Praktische informatie
Wanneer:   Donderdag 24 februari van 14.00 – 21.00 uur
Waar:    Van der Valk hotel Deventer (Birnieweg 4, 7418 HH)
Voor wie:  Exclusief voor bestuurders van zorg- en welzijnsorganisaties in Oost-Nederland.
Kosten: De kosten voor deelname aan deze bijeenkomst zijn € 450,- voor leden en € 750,- voor niet-                        leden. Genoemde prijzen zijn exclusief btw.
 
NB: u kunt deelname aan deze bijeenkomst kosteloos annuleren tot 5 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij het volledige bedrag in rekening.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij overinschrijving krijgen leden van WGV Zorg en Welzijn voorrang boven niet-leden. 

Wilt u besturen met impact en bezieling? Laat u zich op 24 februari inspireren door Gabriël Anthonio en meld u hieronder aan. 

Aanmelden Bestuurdersbijeenkomst 24/02/22

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?