Online lerend netwerk: Save the date 22 september 2020

22-09-2020

Binnen Wendbaar aan het Werk is er het lerend netwerk waarin de verschillende deelnemers van Wendbaar elkaar ontmoeten voor het delen van kennis en ervaringen. Ook komen diverse aspecten van Duurzame Inzetbaarheid aan bod.

Het lerend netwerk binnen Wendbaar aan het werk is erg waardevol. Na afloop bent u toegerust met nieuwe kennis, tips en adviezen die u direct in de praktijk kunt brengen. Dit draagt bij aan een succesvolle implementatie van  Wendbaar aan het Werk in uw organisatie.

Prof. dr. Annet de Lange, lector HRM van de HAN, begeleidt deze bijeenkomsten. Zij zal de link tussen theorie en de praktijk bespreken. Afhankelijk van het thema van de betreffende bijeenkomst, neemt Annet een expert mee van de HAN of van een van de begeleidende organisaties.

Na afloop van de netwerkbijeenkomsten ben je nog beter toegerust om Wendbaar aan het Werk succesvol te implementeren in jouw organisatie. De eerst volgende online bijeenkomst vindt plaats op 22 september 2020. De reeds deelnemende organisaties en de organisaties die voor 22 september 2020 aangeven gebruik te gaan maken van het project, ontvangen hier ter zijne tijd een uitnodiging voor.