Online ontmoeting tafel Zorg en Welzijn regio Zwolle

24-09-2020
Tijd: 16.30 tot 17.30 uur

We hebben allemaal een hele bijzondere en drukke tijd achter de rug en we hopen dat jullie die goed zijn doorgekomen. Nu het leven met het virus voorlopig zal blijven, maar er toch weer ruimte is om onze aandacht op andere zaken te richten, lijkt het ons goed om elkaar te ontmoeten en te spreken.

Corona heeft ons ook in een sneltreinvaart de digitale snelweg gewezen en daar maken we graag gebruik van. We stellen voor om op 24 september van 16.30 tot 17.30 uur elkaar online te ontmoeten via MS Teams. Persoonlijk ontmoeten blijft belangrijk, daarom hebben we voor maximaal 10 mensen ruimte bij de Vogellanden om fysiek aan te schuiven. 

Tijdens dit uur bespreken we de laatste ontwikkelingen uit onze sector en gaan we in gesprek over de tips en tops naar aanleiding van de corona pandemie. Op de agenda staan in ieder geval de volgende onderwerpen:

Help je mee ons netwerk compleet te maken?
Bestuurders van deze instellingen hebben een uitnodiging ontvangen. Ken jij een bestuurder van een instelling die ontbreekt op deze lijst, maar wel tot de tafel van Zorg en Welzijn in Regio Zwolle behoort? Stuur hem of haar dan deze uitnodiging door.  

Aanmelden Online ontmoeting tafel Zorg en Welzijn regio Zwolle 24/09

Hoe wil je aansluiten?

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?