Achterhoek

Zorg- en welzijnsorganisaties, onderwijsinstellingen, werkgeversorganisaties, gemeenten en zorgkantoren uit de regio Achterhoek hebben op 13 december 2017 een intentieverklaring ondertekend waarin zij uitspreken gezamenlijk aan de slag te gaan met RAAT.

De intentieverklaring is ondertekend door:
Regio Achterhoek Werk en Inkomen namens 7 Achterhoekse gemeenten, Buurtzorg, Elver, Estinea, GGNet, Graafschap college, Humanitas DMH, Markenheem, Regio Achterhoek W&I, SG Marianum, Slingeland Ziekenhuis, Stichting Rosengaerde, Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK), Zorggroep Raalte, NU'91, Horizon, Careaz, De Lichtenvoorde, Pro Senectute, Philadelphia Zorg, 's Heeren Loo, Eminent wonen en zorg, RIBW GO, De Posten, Trajectum, Azora, BV Zorg en WGV Zorg en Welzijn.

NB: Het regionale actieplan is een dynamisch document. Nieuwe organisaties kunnen nog steeds aansluiten.

Actie Leer Netwerk
Het Actie Leer Netwerk is onderdeel van het actieprogramma Werken in de Zorg van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het legt de verbinding tussen het actieprogramma, het werkveld en onderwijs. Het Actie Leer Netwerk faciliteert en ondersteunt partijen die met vernieuwende initiatieven de personeelstekorten aanpakken. Daarnaast inspireert en stimuleert het Actie Leer Netwerk alle andere betrokken partijen om ook initiatieven te starten. Of succesvolle initiatieven van anderen over te nemen. Lees hier de laatste nieuwsbrief van het Actie Leer Netwerk.

Meer informatie
Contactpersoon voor RAAT Achterhoek is beleidsmedewerker Marie-Susan van der Munnik: 088 255 66 50 / stuur een e-mail.