HR-netwerk Achterhoek (online)

18-05-2021
Tijd: 13:30 - 15:00 uur

Puzzel jij ook af en toe met vraagstukken op het gebied van capaciteit, formatie en inzet van (flex)personeel? WGV Zorg & Welzijn faciliteert op het gebied van kennis delen én vermeerderen voor HR-professionals. Op 18 mei 2021 wordt de eerste bijeenkomst georganiseerd.

Ervaar je als HR-professional knelpunten met:

  • De verschillende overeenkomsten met aanbieders van flexibele arbeid?
  • Hoe gaan we zorgen dat we uitzendbureaus en detacheerders minder nodig hebben. Zou je willen meedenken en willen meewerken aan de ontwikkeling van een mogelijk regionaal flexbureau?
  • Heb je behoefte aan een eenvoudige checklist, waar moet je op letten als je flexibele arbeid inhuurt? Op het gebied van wetgeving, kaders en financiële afspraken.

Geef je dan op voor deze online bijeenkomst (via MS Teams) op dinsdag 18 mei van 13:30 -15:00 uur, onder begeleiding van Jos Otter, regiocoördinator bij de WGV Zorg en Welzijn. 

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Verkenning en inventarisatie, welke actuele spanningen er op dit moment zijn binnen de deelnemende organisaties (t.a.v. PNIL)
  • Zijn organisaties in de Achterhoek geïnteresseerd om in samenwerking een regionale flexpool op te zetten? Vooraf worden inspiratie- en onderzoeksdocumenten gestuurd.
  •  Welke kennis kunnen we met elkaar delen? Waar willen we op termijn nog meer van weten? 

Meer informatie
Heb je vragen neem dan contact op met Ina Bats, adviseur, via 06-10401437 of stuur een e-mail.

Aanmelden HR-netwerk Achterhoek 18/05/21

Meld u hier aan voor de online bijeenkomst van het HR-netwerk Achterhoek

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?