Twente

Zorg- en welzijnsorganisaties, onderwijsinstellingen, werkgeversorganisaties, gemeenten en zorgkantoren uit de regio Twente hebben op 11 december 2017 een intentieverklaring ondertekend waarin zij uitspreken gezamenlijk aan de slag te gaan met RAAT.

De intentieverklaring is ondertekend door:
Aveleijn, Buurtzorg, Carinova, CarintReggeland, Dagelijks Leven, De Posten, De Vriezenhof, Dimence Groep, Friso, 's Heeren Loo Oost-Nederland, Herfstzon, InteractContour, Liberein, NU'91, Philadelphia, Regio Twente arbeidsmarktbeleid wethouders, Regio Twente onderwijs/zorg wethouders, RIBW Groep Overijssel, ROC van Twente, TriviumMeulenbeltZorg, De Vriezenhof, Zorgaccent, Zorgfederatie Oldenzaal, Zorggroep Manna, Zorggroep Sint Maarten en WGV Zorg en Welzijn.

NB: Het regionale actieplan is een dynamisch document. Nieuwe organisaties kunnen nog steeds aansluiten. 

Actie Leer Netwerk
Het Actie Leer Netwerk is onderdeel van het actieprogramma Werken in de Zorg van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het legt de verbinding tussen het actieprogramma, het werkveld en onderwijs. Het Actie Leer Netwerk faciliteert en ondersteunt partijen die met vernieuwende initiatieven de personeelstekorten aanpakken. Daarnaast inspireert en stimuleert het Actie Leer Netwerk alle andere betrokken partijen om ook initiatieven te starten. Of succesvolle initiatieven van anderen over te nemen. Lees hier de laatste nieuwsbrief van het Actie Leer Netwerk. 

Meer informatie
Contactpersoon voor RAAT Twente is beleidsmedewerker Caroline Molendijk: 088 255 66 50 / stuur een e-mail.