Samen buiten de oevers

Actueel
Terugblik Samen buiten de Oevers 25 april
In deze inspirerende bijeenkomst (25 april jl.) hebben diverse inleiders ons meegenomen in de uitdagingen en opgaven in onze dynamische sector. We hebben allen de urgentie gevoeld en gedeeld dat we echt anders moeten kijken naar de toekomst. Lees verder of bekijk hier een filmpje over de bijeenkomst.

Zorg- en welzijnsorganisaties, onderwijsinstellingen, werkgeversorganisaties, gemeenten en zorgkantoren uit de regio Zwolle hebben op 21 december 2017 een intentieverklaring ondertekend waarin zij uitspreken gezamenlijk aan de slag te gaan met RAAT.

 
De intentieverklaring is ondertekend door:
Carinova, Stichting Sprank, InteractContour, De Vogellanden, Naviva Kraamzorg, Zorggroep Noorderboog, Zonnehuisgroep Ijssel-Vecht, Trajectum, Driezorg, Kadera, 's Heeren Loo Oost-Nederland, InteraktContour, Isala, Viattence, De Noorderbrug, Medrie, Rosengaerde, Zorggroep Raalte, SEIN, MEE Samen, Baalderborg Groep, Hanzeheerd, RIBW Groep Overijssel, Philadelphia, Landstede, Deltion College, Hogeschool Viaa, Alfa-college, Health Innovation Park,  NU '91, IJsselheem en WGV Zorg en Welzijn.
 
NB: Het regionale actieplan is een dynamisch document. Nieuwe organisaties kunnen zich nog steeds aansluiten. 

Actie Leer Netwerk
Het Actie Leer Netwerk is onderdeel van het actieprogramma Werken in de Zorg van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het legt de verbinding tussen het actieprogramma, het werkveld en onderwijs. Het Actie Leer Netwerk faciliteert en ondersteunt partijen die met vernieuwende initiatieven de personeelstekorten aanpakken. Daarnaast inspireert en stimuleert het Actie Leer Netwerk alle andere betrokken partijen om ook initiatieven te starten. Of succesvolle initiatieven van anderen over te nemen. Lees hier de laatste nieuwsbrief van het Actie Leer Netwerk.
 
Maak werk van je droombaan
Werkgevers in de Regio Zwolle kunnen zich vanaf nu aanmelden voor deelname aan Maak Werk Van Je Droombaan! Bij Maak werk van je droombaan leren organisaties de ambities en talenten van werknemers kennen. Door talenten beter te benutten, krijgen organisaties gemotiveerde en betrokken medewerkers. En zo behouden we talent voor Regio Zwolle. Bekijk de infographic voor meer informatie.
Bent u als bestuurder benieuwd wat Maak Werk Van Je Droombaan voor uw instelling kan betekenen? Neem dan contact op met Ivo Smit (projectleider).

Meer informatie
Contactpersoon voor RAAT Zwolle is regiocoördinator Caroline Molendijk: 088 255 66 50 / stuur een e-mail.