[GEANNULEERD] HPP bootcamp-in-een-dag

28-09-2022
Tijd: 09.00-16.30 uur

Maak in de HPP bootcamp-in-één-dag kennis met het thema contractuitbreiding en ga aan de slag met de mogelijkheden binnen jóuw organisatie! Stichting Het Potentieel Pakken (HPP) heeft als missie het onbenut potentieel, zoals dat van vrouwen, in te zetten als oplossing voor arbeidsmarktvraagstukken zoals de groeiende tekorten in de zorg en het onderwijs.

--Geannuleerd vanwege te weinig animo--

HPP bootcamp-in-één-dag
Tijdens deze interactieve dag zoomen we in op de diverse interventies die van belang zijn om het thema contractuitbreiding niet alleen op de kaart te zetten binnen jouw organisatie, maar ook daadwerkelijk grotere contracten te realiseren. We delen hierbij aansprekende voorbeelden uit de aanpak die HPP op dit thema heeft ontwikkeld. Samen met zorgcollega’s wordt gekeken naar verschillende onderwerpen. Door het delen van ervaringen onderling wordt ook veel van elkaar geleerd.

Wat gaan we doen? 
De dag bestaat uit verschillende delen waarbij de volgende onderwerpen worden besproken:

  1. De feiten en fabels rondom contractuitbreiding
  2. Het verzamelen van de juiste informatie voor een overtuigende casus.
  3. Zelf aan de slag met onderdelen zoals de overtuigingen en roosters binnen jouw organisatie
  4. Van potentieel op papier naar impact in de praktijk. Tips, vervolgstappen en ervaringen.

Tijdens de Bootcamp ontvangen deelnemers een werkboek met achtergrondinformatie en opdrachten. Aan het eind van de dag heb je een concreet plan-op-een-pagina waarmee jouw organisatie zelf aan de slag kan met het thema contractuitbreiding.
Daarnaast krijg je toegang tot een selectie handige HPP materialen op een besloten portaal.

Voor wie is de bootcamp bedoeld? 

  1. Voor zorginstellingen die aan de slag willen met het thema contractuitbreiding: omdat ze grotere contracten zien als oplossing voor bijvoorbeeld openstaande vacatures en de hoge inzet van PNIL (Personeel Niet In Loondienst), of omdat ze voordelen van grotere contracten zien voor hun medewerkers en cliënten.
  2. De Bootcamp helpt organisaties zelf aan de slag te gaan met concrete interventies om grotere contracten mogelijk te maken, maar kan ook een mooie eerste kennismaking zijn met het HPP denken voor organisaties die een traject met volledige ondersteuning van een HPP team overwegen.
  3. De Bootcamp-in-één-dag is in samenwerking met Stichting HPP georganiseerd, speciaal voor alle leden van WGV Zorg en Welzijn. Per zorginstelling is er plek voor maximaal 2 deelnemers. 

Waar, wanneer & kosten
De Bootcamp vindt plaats op woensdag 28 september van 09.00-16.30 uur. Het wordt gehouden bij WGV Zorg en Welzijn, Zutphenseweg 51 in Deventer. Aangesloten organisaties kunnen gratis deelnemen aan deze bijeenkomst. Let op: aanmelden is niet vrijblijvend. Wij rekenen op jouw komst!

Over Het Potentieel Pakken
Contractuitbreiding in de zorg is het eerste initiatief van HPP. Met als doel de arbeidstekorten in de zorg terug te brengen door de deeltijdfactor en het gemiddeld aantal gewerkte uren van werknemers, te verhogen. Naast het begeleiden van intensieve 6 maanden durende trajecten binnen zorginstellingen, richt HPP zich op het creëren van bewustwording onder zorgmedewerkers en het actief delen van kennis en ervaring met zorgorganisaties.

Meer informatie
Voor vragen over deze bijeenkomst kun je terecht bij Martine Duenk, beleidsadviseur staf en projectleider bij WGV Zorg en Welzijn: 06 104 030 87 of stuur een e-mail