Baalderborg met reuzensprongen present in de top 10 van Vernet Health Ranking

19-08-2019

Baalderborg steeg van plaats 47 in de Vernet Health Ranking van 2017 naar plaats 9 in 2018. Bijzonder grote stappen in een korte periode. Baalderborg is een organisatie die vooral actief is in de verstandelijke gehandicaptenzorg in de provincie Overijssel.

Vernet interviewde een aantal bevlogen professionals van zorgorganisaties die enorm zijn gestegen in de Vernet Health Ranking. Lees hier het interview (Vernet (2018). De snelste stijgers in de Vernet Health Ranking: ‘Hoe je van plek 150 naar plek 30 komt'. p.5 en 6) met Fennia Franken (Divisiemanager Langdurige Zorg Baalderborg Groep) en Renate Poel-Teunis (Adviseur Inzetbaarheid).

Arbo- en verzuimnetwerk Regio Zwolle
WGV Zorg en Welzijn organiseert drie keer per jaar een bijeenkomst arbonetwerk en drie keer per jaar een bijeenkomst verzuimnetwerk. De netwerkbijeenkomsten worden exclusief voor leden van WGV Zorg en Welzijn georganiseerd. De vereniging faciliteert deze bijeenkomsten en verbindt deelnemers. De deelnemers bepalen met elkaar de agenda en nodigen, waar dat een meerwaarde biedt, externe deskundigen uit. Lees hier meer.

Wendbaar aan het werk
Wilt u inzetten op behoud van medewerkers? De inzetbaarheid van uw medewerkers vergroten en hun talenten optimaal benutten? Uw ambities rondom goed werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid waarmaken? Het project ‘Wendbaar aan het werk’ krijgt een vervolg. Een mooie kans om als organisatie aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid. Een ESF-subsidie maakt het bovendien financieel aantrekkelijk om mee te doen. Lees hier meer.